In 2019 heeft er een honingsverrassingsavond plaatsgevonden in samenwerking met Hotelschool Curio in Bergen op Zoom, met als resultaat een heerlijke culinaire avond!
Bij Imkers bij1 geen teeravond maar een uitstapje naar Hotelschool Curio in Bergen op Zoom. Hier werden we verrast met een subliem vier gangen menu bereid en uitgeserveerd door de eerstejaars studenten van de hotelschool. In alle gangen was honing verwerkt afkomstig uit onze eigen verenigingskasten, wat de avond en gerechten nog meer bijzonder maakte.
We hebben erg genoten en raden iedereen aan om bij hotelschool Curio te gaan genieten van een heerlijke lunch of diner. Imkers bij1 wil dit elk jaar herhalen.
Klik op een foto voor meer informatie over de ingrediënten.
Vitello tonato, mesclun, gefrituurde kappertjes, koekje van parmesaan en peperhoning
Kerrie kokossoep met friszure appel, koriander en Imkers bij 1 honing
Gebakken zeebaarsfilet, witte wijnsaus, geroerbakte spinazie, honing-saffraanwortel, aardappelmousseline, krokantje van pancetta
Productie van de raatvorm door het mengsel te gieten op noppenfolie en diepgevriezen ervan. Daarna in rondjes uitgestoken voor een schitterende bodem van ons dessert.
Verse raathoning klaar voor de versnijding
raathoning die aan tafel op het dessert werd gelegd
Bodem van friszure citroen in een raatvorm gegoten, zelfgemaakt honingijs met merenguekoekjes, raadhoning en amandelschaafsel
Nog prachtiger geworden in het echt!